Extra opties

Wil je beschut sleutelen aan je auto tijdens een trackday, dan levert racetrailerverhuur.nl je eenvoudig op te zetten tenten waaronder je auto beschermd kan staan. Of je nu aan 3x3 genoeg hebt, of je liever de ruimte hebt en een tent van 6x3 gebruikt; we leveren de tent mee die jou een onbezorgd weekend bezorgt. Hetzelfde geldt voor meubilair zoals tafels, stoelen, en zelfs statafels voor je eventuele gasten.

Tenten

Dubbellucht, sterk, en het maximale trekgewicht van 3500 kilogram aan de haak. Met onze Sprinter trekken we de zwaarste kar zonder moeite richting bestemming. Doordat er altijd laadruimte beschikbaar is kunt u ook randzaken tegelijkertijd door ons laten vervoeren als dat nodig is.


Statafels

2800 kilogram trekgewicht, inclusief de mogelijkheid om 4 mensen te vervoeren, én vierwielaandrijving wanneer het nodig is.
Met onze Volkswagen Amarok hebben we al meerdere keren bewezen dat we ook op plaatsen kunnen komen waar het niet altijd even strak geasfalteerd is.


Meubilair

Het gaat niet altijd om het formaat: ook wanneer een aanvraag niet in het teken staat van een groot volume of hoog gewicht hebben we met onze Transporter een goed alternatief. Hiermee zorgen we voor een zo efficiënt mogelijke invulling van de opdracht, precies zoals we graag werken.


"Heeft u nog vragen?"

Ⓒ 2022 Kapitein Haak Transport, Alle rechten voorbehouden

Design by eazyonline