Slim verhuizen in één dag

Alles voor je verhuizing thuisbezorgd en weer opgehaald: dat is verhuisbezorgd.nl in een notendop. Of je nu enkel het volume van onze aanhanger nodig hebt of ook karretjes, dekens en dozen: jij bepaalt wat je nodig hebt en wij zorgen dat je het op tijd binnen hebt. De dozen ontvang je natuurlijk vooraf!

Hoe het werkt:

Op de afgesproken datum bezorgen we ’s morgens vroeg de verhuiswagen op je oude adres, waarna het inpakken kan beginnen. Na de lunch pikken we de aanhanger geladen en wel op, en zetten deze neer bij je nieuwe adres. Nadat het uitpakken achter de rug is pikken we ’s avonds de aanhanger weer leeg bij je op en nemen we de eventuele extra’s weer mee. Omdat we weten hoe een verhuizing werkt heb je twee weken de tijd om eventueel gehuurde dozen (zie ook “De extra’s”) uit te pakken, zodat je op je eerste avond in je nieuwe huis kan genieten zonder meteen je kasten te moeten vullen.

De maten:

Menig eengezinswoning is in één keer opgeslokt door onze verhuiswagen. Met een lengte van 5.80, een breedte van 2.40 en een hoogte van (ruim) twee meter loop je je volledige huisraad met gemak naar binnen. Een potje Tetris vooraf helpt met het optimaal benutten van de ruimte, maar we geven je graag wat tips vooraf zodat we het bij één keer rijden kunnen houden. Anders dan bij Tetris kan je bij ons wel valsspelen; we pikken de aanhanger op met onze lege Mercedes Sprinter waar de verdwaalde bakfiets of de laatste paar dozen nog in passen.

De tarieven
We houden het graag simpel: verhuis je binnen een straal van 20 kilometer om Arnhem heen? Dan kost een verhuizing met verhuisbezorgd.nl je €250,- all-in. Ga je verder weg wonen (of kom je van verder weg)? Geen probleem: we maken graag een offerte op maat.


De extra’s 

Wij verhuizen vaker dan jij (hopen we), dus het is logisch dat je geen investeringen wilt doen die je maar één keer nodig hebt. Klik hier voor alle beschikbare verhuisbenodigdheden.

"Heeft u nog vragen?"

Ⓒ 2022 Kapitein Haak Transport, Alle rechten voorbehouden

Design by eazyonline