Ons wagenpark is ingericht op de meest uiteenlopende scenario’s op het gebied van aanhangertransport over de weg. Sterker nog, zelfs wanneer de weg ophoudt voordat uw eindlocatie in zicht is zijn we erop ingericht om uw transportopdracht tot een goed einde te brengen.

Ons wagenpark aan trekkende voertuigen is uiteenlopend om uw aanvraag op een zo goed mogelijke manier uit te voeren.

Mercedes Sprinter

Dubbellucht, sterk, en het maximale trekgewicht van 3500 kilogram aan de haak. Met onze Sprinter trekken we de zwaarste kar zonder moeite richting bestemming. Doordat er altijd laadruimte beschikbaar is kunt u ook randzaken tegelijkertijd door ons laten vervoeren als dat nodig is.


Volkswagen Amarok

2800 kilogram trekgewicht, inclusief de mogelijkheid om 4 mensen te vervoeren, én vierwielaandrijving wanneer het nodig is.
Met onze Volkswagen Amarok hebben we al meerdere keren bewezen dat we ook op plaatsen kunnen komen waar het niet altijd even strak geasfalteerd is.


Volkswagen Transporter

Het gaat niet altijd om het formaat: ook wanneer een aanvraag niet in het teken staat van een groot volume of hoog gewicht hebben we met onze Transporter een goed alternatief. Hiermee zorgen we voor een zo efficiënt mogelijke invulling van de opdracht, precies zoals we graag werken.


Altijd een passende oplossing 

Door een compact maar divers wagenpark zijn we ervan verzekerd altijd de meest efficiënte oplossing op het gebied van het trekkend voertuig te kunnen leveren. Hiermee vraagt een opdracht niet meer brandstof dan noodzakelijk, en kunnen we waar nodig ook op krappe of slecht begaanbare locaties de service leveren die de titel “kapitein” waardig is.

"Heeft u nog vragen?"

Ⓒ 2022 Kapitein Haak Transport, Alle rechten voorbehouden

Design by eazyonline