Alles voor je verhuizing

We maken je verhuizing graag makkelijk voor je. Om je te ontzorgen in je verhuizing leveren we op verzoek de belangrijkste zaken die je alleen nodig voor je verhuizing. Bekijk hieronder ons assortiment en de voorwaarden, want waarom dingen aanschaffen die je toch maar één keer gebruikt?

Goed verpakt

Verhuisdozen: een must om je spullen in mee te nemen, een last als je klaar bent. We hebben onze dozenservice slim aangepakt: we bezorgen twee weken van tevoren gratis* de dozen die je nodig hebt, en je hebt tot twee weken na de verhuizing de tijd om ze uit te pakken. Wil je toch dozen houden om bepaalde zaken in op te slaan? Dan brengen we alleen die dozen volledig in rekening. Voor alle andere dozen betaal je slechts de huurprijs.

Afmetingen: 50 x 37 x 32 cm
Huurprijs: €1,75
Aanschafprijs: €5,75

*in Arnhem en directe omgeving

 
 

Op rolletjes 

Het wiel is bij ons al lang uitgevonden, en dankzij onze “hondjes” rolt je huisraad soepel je oude woning uit en je nieuwe woning in! De slimme verhuizer huurt minimaal twee karretjes zodat grote zaken aan beide kanten ondersteund worden.

Afmetingen: 60 x 30 cm
Huurprijs: €3,50

Schadevrij onderweg

Ook uw favoriete kast of uw zorgvuldig gekozen eettafel verdient een schadevrij transport naar uw nieuwe woning. Onze verhuisdekens maken het verschil tussen glimmend of gekrast meubilair.


 Afmetingen: 200 x 150 cm

Huurprijs: €2,50

 

Goed verpakt

Verhuisdozen zijn duur en belanden in de kelder als ze uitgepakt zijn. We voorkomen onnodige kosten en onnodig oud papier met onze verhuisdozenservice.

U huurt bij ons voor €?? per verhuisdoos grote (AFMETINGEN) verhuisdozen die twee weken van tevoren bij u worden bezorgd. U heeft tijd genoeg om in te pakken, en ook nadat u verhuisd bent heeft u de optie om de geleverde dozen te houden als u een deel van uw huisraad in de doos wenst op te slaan. Na de datum van verhuizen heeft u drie weken de tijd om ons de dozen op te laten halen. Wilt u een aantal dozen houden? Geen probleem, we brengen voor iedere gekochte doos €?? in rekening. Voor de dozen die u retourneert ontvangt u direct uw borg terug op uw rekening.

Work smarter, not harder

Het wiel is bij ons al lang uitgevonden, en dankzij onze robuste karren rolt uw huisraad soepel richting aanhanger en wordt uw rug niet onnodig belast. Kleine karren (AFMETINGEN) kosten €??, de grotere karren (AFMETINGEN) kosten €?? voor de gehele huurperiode.

Schadevrij onderweg

ook uw favoriete kast of uw zorgvuldig gekozen eettafel verdient een schadevrij transport naar uw nieuwe woning. Onze zware kwaliteit verhuisdekens maken het verschil tussen glimmend of gekrast meubilair. Per deken van (AFMETINGEN) rekenen we €?? voor de gehele huurperiode.

Je verhuizing thuisbezorgd

Hoe je verhuizing er ook uit komt te zien, wij denken graag met je mee. Regel nu je verhuizing via de aanvraag button hieronder.

"Heeft u nog vragen?"

Ⓒ 2022 Kapitein Haak Transport, Alle rechten voorbehouden

Design by eazyonline